Onze agenda

Wij bieden ondernemers kosteloos voorlichting, bijeenkomsten, workshops en trainingen aan. Schrijf je hier in voor een van onze activiteiten.

Roadshow ondermijning

(Gemeentelijke Milieustraat) IJsendijkstraat 186 Purmerend
Deelnemers: 30-50

In 2023 zijn in Nederland meer drugslabs opgerold dan ooit tevoren. Ruim 10% van de in totaal 151 opgerolde drugslabs zijn in 2023 in Noord-Holland aangetroffen. Voor je het weet, heb jij hier ook mee te maken.

Criminelen proberen medewerkers en sleutelfiguren in bedrijven te benaderen om gebruik te maken van transport, opslag, online data en andere diensten. Stel dat dit jouw bedrijf overkomt en leidt tot schade. Denk aan financiële schade, zoals de waardevastheid van je bedrijfspand. Imagoschade die niet alleen jou maar ook jouw klanten zal treffen. Nog maar niet te spreken over het geweld, intimidatie en bedreiging die kan volgen wanneer je met zware (drugs)criminaliteit te maken krijgt.

Herken en weet wat u moet doen om veilig melding te doen

Krijg waardevolle inzichten en praktische tips om je bedrijf te beschermen tegen ondermijnende drugscriminaliteit. Leer hoe je verdachte activiteiten kunt herkennen en melden, en stel je vragen aan experts. Bescherm jezelf en je bedrijf. Mis deze kans niet!

Tijdens de roadshows is er gelegenheid om een nagemaakt drugslab te bezoeken. Ondernemers en hun medewerkers kunnen hier leren hoe zij signalen van drugscriminaliteit kunnen herkennen. Naast het bezoeken van het nagemaakte drugslab kunnen ondernemers in gesprek met de ondermijningsspecialisten van de gemeente, politie en PVO Noord-Holland en de leden van de Werkgroep Bedrijven Terrein (WGB) van PRO.

Datum: Maandag 24 juni, 17.00 tot 19.00 uur
Locatie: Gemeentelijke Milieustraat, Purmerend
Adres: IJsendijkstraat 186, 1442 LC Purmerend

Wat kun je verwachten

  • Deskundigen nemen je mee langs materialen en apparatuur uit drugslabs, geven voorlichting over ondermijning en de gevaren van cocaïnewasserijen, hennepteelt en synthetische drugs. Je leert de signalen van ondermijning herkennen en hoe je als ondernemer kunt bijdragen aan een veilige omgeving.

  • Tijdens deze roadshow ondermijning zorgen wij voor een smakelijk drankje en heerlijke snacks!

  • Deze sessie is niet alleen leerzaam, maar ook een uitstekende gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten uit de omgeving en ervaringen uit te wisselen.

Mis deze kans niet om jouw kennis te vergroten en bij te dragen aan een veilige leef- en werkomgeving.

Aanmelden voor Roadshow ondermijning

Datum:

Locatie: (Gemeentelijke Milieustraat) IJsendijkstraat 186, 1442 LC Purmerend

Deelnemers: 30-50

Jouw gegevens