Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

De week van 9 t/m 15 oktober 2023 stond in het teken van de Week van de Veiligheid. Het centrale thema van deze week? Agressie en geweld gericht tegen het bedrijfsleven. We namen het initiatief om diverse activiteiten in diverse gemeenten in…

Van 9 t/m 15 oktober 2023 is het de Week van de Veiligheid. In deze week worden, verspreid door Noord-Holland, ondernemersontbijten georganiseerd. Ondernemers zijn bij deze ontbijten welkom om zich te laten inspireren en informeren over criminaliteit…

Het Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland bezoekt in het laatste kwartaal tientallen bedrijventerreinen om ondernemers te helpen criminaliteit aan te pakken.

Websites van Nederlandse organisaties zijn deze week het doelwit van DDoS-aanvallen. Deze aanvallen zijn opgeëist door de hacktivistische groepering NoName057(16).

Bron: NCSC

In samenwerking met de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen en parkmanagement Waarderpolder organiseren we voor alle bedrijven in de Waarderpolder een gratis lezing over cybercrime op 17 oktober 2023.

Kom en leer wat jij kunt doen om jouw bedrijf te beschermen. Dinsdag 3 oktober van 17:00 - 21:00.

 

Ondernemers in Noord-Holland lopen in toenemende mate risico slachtoffer te worden van ondermijning, waaronder arbeidsuitbuiting, witwassen, omkoping, fraude en chantage.

Een goede boterham verdienen op een eerlijke manier dat wil iedere integere ondernemer. Helaas zijn er ook ‘ondernemers’ die sporttassen vol met geld binnenhalen met criminele activiteiten. Deze criminelen zijn vrijwel dagelijks op zoek naar vervoer,…

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!