Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Overvaltraining strandpaviljoen Zeezicht Castricum

Als iemand je in je winkel, of bedrijf met geweld (of onder bedreiging van geweld) dwingt om geld of spullen af te geven, dan heet dat een overval of beroving.

De impact van het meemaken van een overval is enorm. Een overval komt onverwacht en kan samengaan met geweld en agressie. Het is dan ook geregeld zo dat slachtoffers hier psychische gevolgen van ondervinden. Om die reden is het van belang om je medewerkers mentaal weerbaarder te maken door ze te leren wat de signalen zijn, welke handvatten ze hebben en hoe ze kunnen handelen in zo'n situatie. 

Om deze reden hebben we gisteravond een overvaltraining gegeven in strandpaviljoen Zeezicht te Castricum. We hebben deze training in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) georganiseerd. De deelnemers waren afkomstig van een 5-tal horecabedrijven en zij zijn middels rollenspellen, simulaties, (spannings)oefeningen en videbeelden getraind in wat er kan gebeuren bij een gewelddadige bedreiging of overval en hoe zij op zo'n moment kunnen handelen. Belangrijk onderdeel van deze training was ook het omgaan met het gevoel van spanning. De deelnemers wilden graag leren hoe ze met die gevoelens kunnen omgaan en tegelijkertijd ook op de juiste manier kunnen handelen. 

Ook een overvaltraining organiseren?

Wil je ook een overvaltraining organiseren voor je medewerkers? Neem dan contact met ons op

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!