Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Save the date: Week van de Veiligheid 2024

In week 41 (7 t/m 13 oktober) is het de Week van Veiligheid. In 2023 kwamen in 180 ondernemers af op de ondernemersontbijten die wij in deze week organiseerden. Tijdens de ontbijten gaven de sprekers een beeld over de risico’s en signalen en praktische tips om weerbaar te worden tegen cybercriminaliteit, ondermijnende criminaliteit en workshop agressie en geweld.  

Bekijk hier de terugblik 

Agressie en geweld gericht tegen ondernemers en hun medewerkers is nog steeds een groot probleem dat in alle beroepsgroepen voorkomt. In de Week van de Veiligheid voeren we extra campagne om te benadrukken dat agressie niet normaal is en meestal onverwacht komt. Ook in 2024 organiseren we samen met gemeenten diverse bijeenkomsten en workshops rondom het thema ‘agressie en geweld’. Tijdens deze bijeenkomsten leren we jou en jouw medewerkers hoe je een agressieve situatie kunt voorkomen en weet hoe te handelen als een situatie toch uit de hand loopt. Want: voorbereid is veiliger. 

Informatie voor gemeenten 

Heb je hulp of inspiratie nodig voor het organiseren van een activiteit of heb je vragen over de campagne of campagnemateriaal? Wij helpen je hier graag bij. Op de website https://deweekvandeveiligheid.nl vind je het nieuwe logo en diverse downloadmateriaal. Wil je samen met ons voor de ondernemers in jouw gemeente een bijeenkomst of workshop organiseren in de Week van de Veiligheid? Neem dan contact met ons op.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!