Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Volg op 20 september de eerste gratis online training cybercrime!

Pas wanneer je begrijpt waarom hackers doen wat zij doen, dan zul je jezelf ertegen gaan bewapenen. Tijdens de gratis online training cybercrime word je meegenomen in de werkwijze van een hacker en wordt er gekeken of jouw gegevens al gelekt zijn. 
"Wij willen ondernemers niet leren wat ze allemaal verkeerd doen en alleen maar tips geven", zegt Benjamin Korper, directeur van Korper ICT. "Ik neem de deelnemers mee in de wereld van het darkweb, een kijkje achter de schermen, en laat ze zien hoe makkelijk het is om een hacker te zijn."
Wil je meer weten over hoe je jezelf en jouw onderneming beter kan beschermen tegen cybercrime? Of ben je geïnteresseerd in de gevolgen van jouw internetgedrag? Geef je dan snel op voor de gratis online training cybercrime! Je kunt je aanmelden voor deze gratis online training via onze agenda. Komt 20 september niet uit? Geen probleem, we hebben meerdere data beschikbaar, waaronder ook 11 oktober tijdens de Week van de Veiligheid! Naast cybercrime bieden we ook andere interessante online trainingen aan. Voor het volledige overzicht ga je naar onze activiteiten pagina.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!