Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Vacature Projectleider Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland (24 uur p/w)

Wat doet het Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland?

Drugscriminaliteit, een cyberaanval, winkelovervallen en agressie: ondernemers kunnen met verschillende vormen van criminaliteit te maken krijgen. Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland (PVONH) is een van de 10 regionale PVO’s in Nederland die zich inzet om MKB-ondernemers weerbaarder te maken tegen criminaliteit gericht tegen het bedrijfsleven. Dat doen we door de ondernemers te informeren en preventieve maatregelen aan te bieden die voor de ondernemer meteen toepasbaar zijn. Daarnaast organiseren we bijeenkomsten, (online) sessies en trainingen en spreken we tijdens ondernemersbijeenkomsten en evenementen.

Het team van PVONH bestaat uit 7 gedreven, verantwoordelijke en enthousiaste ondernemende mensen. Wij spreken de taal van de ondernemer en begrijpen met welke uitdagingen ondernemers te maken hebben. Voor ons geldt “alles draait om de ondernemer”. We luisteren en doen. Iedere klant, vereniging, ondernemersnetwerk of brancheorganisatie die wij weten te betrekken, is een stap naar een nog veiliger en economisch gezonder ondernemersklimaat.

Wat ga je doen?

Als projectleider bij PVONH houd jij je bezig met het ontwikkelen en onderhouden van een sterk regionaal netwerk. Je signaleert en onderzoekt waar bij ondernemers knelpunten liggen op het gebied van ondermijning en cyberveiligheid en zorgt ervoor dat passende activiteiten worden georganiseerd. Wordt er een drugslab gevonden op een bedrijventerrein? Jij organiseert er een roadshow ondermijning. Willen vastgoedeigenaren bewust worden van de risico’s op criminaliteit bij het verhuren van bedrijfspanden? Jij brengt de ondernemers bij elkaar en organiseert de passende training.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als projectleider
 • Je weet procesmatig en zelfstandig te werken
 • Je bent een netwerker pur sang en weet woorden om te zetten in daden
 • Je bent maatschappelijk betrokken
 • Ervaring met werken in een publiek-private samenwerking is een pré
 • Affiniteit met de onderwerpen ondermijning en cybercriminaliteit is een pré
 • Van elke teamlid dat ons komt versterken vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 • Vanwege het werkgebied heeft het de voorkeur wanneer je in Noord-Holland woont.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende freelance opdracht voor 24 uur per week
 • Marktconform uurtarief
 • Startdatum 1 januari 2024
 • Flexibele werkuren, ma-vrij

Heb je nog vragen?

Bij vragen over de functie en/of sollicitatieprocedure neem je contact op met Anouk Nieuwenhuijs via [email protected].

Solliciteren naar deze baan

Maak jij je binnenkort ook sterk voor een veilig ondernemend Noord-Holland? Dan ontvangen we graag uiterlijk 14 december 2023 jouw motivatie en cv. Deze kun je mailen naar [email protected] en richten aan Anouk Nieuwenhuijs. De kennismakingsgesprekken vinden plaats in de week van 8 januari 2024.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

 • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
 • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!