Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Online event: Certificeren van je informatiebeveiliging, heeft het zin? En wat levert het op?

Het RPC Noord-Holland is onderdeel van het PVO netwerk in Nederland. Vanuit de samenwerking organiseert PVO Limburg in samenwerking met TÜV Nederland en het Cybersecurity Centrum Maakindustrie een webinar over het certificeren van je informatiebeveiliging, of het zin heeft en wat het je kan opleveren. Tijdens deze webinar krijg je in een uur tijd een introductie over de wereld van het certificeren van informatiebeveilging en je krijgt antwoord op de volgende vragen:
  • Waar hebben we het eigenlijk over?
  • Wanneer is certificeren van informatiebeveiliging zinvol?
  • Wat kost het aan geld en tijd?
  • Hoe pak je het aan als je aan de slag wilt?

Het programma

De start van het webinar zal bestaan uit een inleiding voor de ondernemer. In deze inleiding worden de hoofdlijnen van informatiebeveiliging toegelicht. Deze inleiding zal worden verzorgd door Nico Nijhuis. Nico is lead-auditor bij de TÜV Nederland. Vervolgens gaan de gasten die aanwezig zijn bij het webinar onder leiding van Liesbeth Holterman (Cybersecurity Centrum voor Maakindustrie) in een talkshow-opzet met elkaar in gesprek over dit onderwerp vanuit verschillende invalshoeken. Als deelnemer aan dit webinar kun je via de chat mee discussiëren. Aan tafel zitten Marcel Wewers, ondernemer (Extern-IT, IT-dienstverlener); Geoffrey Langen, begeleider van certificeringstrajecten (Ateron), Jeroen Duijsens, projectleider Expertisecentrum Cyberweerbaarheid en Nico Nijhuis (TÜV Nederland).
Het onderwerp wordt hiermee vanuit diverse kanten belicht, namelijk de certificaathouder, de auditor, de opdrachtgever en de consultant. Op deze manier willen ze jou als ondernemer een zo compleet mogelijk beeld geven. Hiermee kun je beoordelen wanneer een certificering jouw onderneming verder helpt.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!