Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Ondernemersontbijt en (gratis) trainingen tijdens de Week van de Veiligheid

In de week van 10 tot en met 16 oktober organiseert het RPC in samenwerking met de gemeente Zaanstad verschillende activiteiten voor ondernemers en bewoners uit de regio. Meld je gratis aan voor een van de activiteiten. Aanmelden voor een van deze gratis activiteiten kan door een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin je gegevens, met hoeveel personen je komt en voor welke activiteit je je wilt aanmelden. 

Programma Week van de Veiligheid Zaanstad

Maandag 10 oktober 19:00 - Ondermijning 

Bij ondermijning vervagen de grenzen tussen de onderwereld (criminelen) en de bovenwereld (de 'gewone' maatschappij). Tijdens de ondermijningsbijeenkomst, welke voor zowel ondernemers als bewoners bedoeld is, wordt hier breder op ingegaan. Zo krijg je uitleg over wat ondermijning eigenlijk precies is, welke vormen van ondermijning er bestaan en hoe je op een veilige manier melding kunt maken van ondermijning. Waar/wanneer
Datum: Maandag 10 oktober, aanvang om 19:00
Locatie: Bullekerk, Westzijde 75, Zaandam

Vrijdag 14 oktober 19:00 - Alert in de wijk

Vanuit de gemeente is er de wens dat iedereen in Zaanstad zich veilig voelt. Tijdens de Alert in de wijk training leer je hoe je afwijkend gedrag kunt herkennen en wat je in zo'n situatie moet doen. Je leert te kijken naar de mensen die zich in je omgeving begeven en gedrag vertonen wat afwijkt van de norm, want hoe kun je zien wie nu wel of geen kwade bedoelingen heeft? Wat is afwijkend gedrag precies en hoe spreek je iemand aan. Tijdens deze bijeenkomst zullen er ook buurtpreventiecoördinatoren aanwezig zijn, zij zullen tevens voorbeelden uit de praktijk laten zien. Waar/wanneer
Datum: Vrijdag 14 oktober, aanvang om 19:00
Locatie: Raadzaal van het Stadhuis, Stadhuisplein 100 Zaandam

Aantal bijeenkomsten gaat niet door

Een aantal bijeenkomsten zijn vanwege onvoldoende aanmeldingen komen te vervallen. U kunt zich niet meer aanmelden voor deze activiteiten:
  • Ondernemersontbijt (11 oktober)
  • Gedigitaliseerde criminalitet (11 oktober)
  • Overvalpreventietraing (13 oktober)

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!