Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Een platform voor ondernemers

Tijdens de talkshow voor ondernemers van NV Haarlem werden projectleider Bernard Klaassen van het RPCNH en ondernemer Ad Hinten live on stage geinterviewd door presentatoren Marielle Beek en Jaap Bonkenburg. Ze vertelden over de cijfers omtrent cybercrime, de valkuilen voor ondernemers en de lage prioriteit die aan veilig ondernemen wordt gegeven. Het verhaal van Ad maakte echter grote indruk op de 150-200 ondernemers in de zaal van de Philharmonie in Haarlem. Ad gaf aan dat hij er voorheen net zo over dacht, maar opeens was het er. Zijn beide bedrijven lagen van de een op de andere dag volledig plat. En daar bleef het niet bij. "De sores die je ervan hebt. De nasleep is enorm, dat kun je bijna niet inschatten."
Maar waar moeten ondernemers dan wel mee bezig zijn, hoe kunnen ze zichzelf wapenen? Bernard Klaassen gaf wat korte tips, maar verwees vooral naar de masterclasses die dit najaar worden georganiseerd en naar het event 'Out of Business' - het cybercrime event van 2019, dat op woensdag 6 november wordt georganiseerd in de Cultuurkoepel in Heiloo. Deelname is kosteloos.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!