Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

'DE ONDERNEMER DRAAIT DOOR' Cybertalks: interactieve landelijke talkshowserie voor en met ondernemers.

Met uw presentatoren Kees van der Spek, Kevin van den Berg en Manon Blaauw en gasten als ondernemer Xander Koppelmans die alles kwijtraakte, Hoofd Intelligence van de politie Oost-Brabant Stan Duijf en schrijfster van 'What the Hack' en 'Komt een vrouw bij de hacker' Maria Genova. 

De afleveringen

 • Cybertalkshow 1: "Leven voor en na de hack"
  8 oktober van 17:00 tot 18:00 uur

 • Cybertalkshow 2: "Operational technology & data intelligence"
  19 oktober van 17:00 tot 18:00 uur

 • Cybertalkshow 3: "Cybersecurity, bedrijfscontinuiteit en verzekering"
  3 november van 17:00 tot 18:00 uur

 • Cybertalkshow 4: "Veilig thuiswerken en op de zaak"
  9 november van 17:00 tot 18:00 uur
Meld u nu aan via https://www.deondernemerdraaitdoor.nl/ Op maandag 9 november vindt de laatste editie van dit jaar plaats in Noord-Holland, live uitgezonden vanuit het prachtige Krachtstroom van Basecamp in Haarlem. 

Het thema: veilig thuiswerken is het credo, of valt dat in praktijk wat tegen? 

In de laatste Cybertalk van de serie De Ondernemer Draait Door kijken we naar hoe zakelijk en privé steeds meer in elkaar schuiven, naar het nu en naar de toekomst. Op maandag 9 november van 17:00 – 18:00 uur bespreekt presentator Kevin van den Berg op zijn eigen wijze de relatieve veiligheid van thuiswerken en The Internet of Things.  Als ondernemer ben je 24 uur per dag met de zaak bezig, 7 dagen per week. We zijn continu online. Ook onbewust. Cybercriminelen maken daar steeds meer gebruik van en dat maakt je op het werk, maar ook thuis kwetsbaar. Daarbij komt dat steeds meer personeel vanuit huis werkt. En een op de vier werknemers herkent een standaard phishing mail niet. Samen met o.a. auteur van o.a. ‘Komt een vrouw bij de hacker’ Maria Genova, IOT-specialist Mark van Rijn, werknemersorganisatie RPANHN en een ‘mystery guest’ onderzoeken we de kansen en bedreigingen. Hoe zorg je duurzaam voor een veilige ondernemer!

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

 • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
 • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!