Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Cybercrime presentatie door Maria Genova in Haarlem

We nodigen jou en je medewerkers graag uit om aan te sluiten bij deze presentatie. 

Maria Genova presenteert 

Hoe eenvoudig is het om tot beveiligde computersystemen van verzekeraars door te dringen, of identiteitsfraude te plegen? Dankzij diverse praktijkvoorbeelden neem Maria Genova je mee in de wereld van cybercrime en zal ze je aan het denken zetten. Ze is schrijfster van bestseller ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ en van het onlangs verschenen kinderboek ‘What the h@ck!’

Op een interactieve manier zal Maria de onderwerpen privacy, hacking, identiteitsfraude en cybercrime onder de aandacht brengen. Het mooie aan deze presentatie is dat het voor iedereen te volgen is. Zelfs als je eigenlijk nog onbekend bent met deze onderwerpen. 

Wanneer

Datum: 17 oktober 2023
Tijd: 16:00 - 17:30
Locatie: MEOS IT, Küppersweg 75, 2031 EB Haarlem

Aanmelden

Wil je aanwezig zijn bij de cybercrime presentatie van Maria Genova in de Waarderpolder in Haarlem? Dan kun je je aanmelden! Deelname is gratis.

Ja ik wil me aanmelden voor de cybercrime presentatie van Maria Genova!

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!