PVONH
PVONH

Actie gratis wachtwoordmanager

Om in aanmerking te komen voor de actie 'Gratis wachtwoordmanager' registreer je je hieronder, je ontvangt een e-mail met uitleg. Om alles te weten over veilige wachtwoorden ga je naar de website van het Digital Trust Center

Deze actie is voor 1 passwordmanager per bedrijf.

Waarom deze actie?

Om het MKB meer bekend te maken met de wachtwoordmanager is deze actie opgezet. Na 3 maanden geef je jouw (geanonimiseerde) ervaring door in de toegezonden mini-enquete. Als bewijs voeg je daarbij de zakelijke factuur toe. Na het invullen van de enquete betalen wij het aankoopbedrag (tot max €50,-) terug. Na administratieve verwerking verwijderen wij jouw factuur uit onze systemen. De prijzen voor een wachtwoordmanager lopen uiteen van € 0,79 tot €3,53 per maand. Moeite met kiezen, ga dan naar de website van de Consumentenbond of VPNGids.

camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
HIC

HIC (High Impact Crimes)

High Impact Crimes (HIC) is een verzamelnaam voor ernstige geweldsmisdrijven zoals woninginbraak, overvallen, straatroof, zware mishandeling, moord of doodslag. Deze delicten hebben veel overeenkomsten zowel qua aard als qua dadergroepen en aanpak. Ook zijn er een aantal maatregelen die je zelf al kunt nemen om dit soort misdrijven te zoveel als mogelijk is te voorkomen. Je vindt hier ook meer informatie over onder andere de rol van de gemeente en wat slachtofferhulp doet.

Lees meer