Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Webinar Georganiseerde criminaliteit op de rem

Omschrijving

Criminelen maken gebruik van autoverhuurbedrijven. Ze huren auto’s om anoniem rond te kunnen rijden, illegale goederen zoals wapens en drugs mee te vervoeren en om snel weg te komen na een ramkraak of liquidatie. Hoe voorkom je aan de voorkant dat bonafide autoverhuurders misbruikt worden voor criminele activiteiten? En welke barrières kunnen publieke en private partijen samen opwerpen om autoverhuurbedrijven die de onderwereld bewust faciliteren tegen te gaan?
Om antwoord te krijgen op deze vragen organiseert het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) op maandag 7 december het webinar ‘Georganiseerde criminaliteit op de rem’. Onder leiding van CCV-directeur Patrick van den Brink schijnen verschillende publieke en private partijen hun licht op deze zaak.
In een uur tijd vertellen ze je aan de hand van veel voorbeelden over:
  • het fenomeen, de misstanden en de ontwikkelingen 
  • de werkwijze van de politie
  • de weerbaarheid van bonafide autoverhuurders
  • het bedrijfsproces van malafide autoverhuurbedrijven
  • op te werpen barrières om malafide autoverhuurder tegen te gaan
  • een gezamenlijke publiek-private aanpak

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor professionals die zich bezighouden met het onderwerp of hier geïnteresseerd in zijn. Ook professionals van publieke en private partijen die willen weten wat er op dit vlak speelt en mogelijk een rol hebben in de aanpak zijn van harte welkom het webinar te volgen. 

Aanmelden

Neem deel en trap ook op de rem! 

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!