Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Veiligheidsenquete onder Velsense winkeliers

Middels deze enquete wordt de veiligheidsbeleving van de ondernemers getoetst. De winkeliers kunnen deze enquete vanaf 7 oktober digitaal invullen.
Naast de veiligheidsbeleving is het doel om met deze enquete inzichtelijk te maken waar winkeliers behoefte aan hebben om de weerbaarheid te verbeteren. Het RPC biedt hiervoor kosteloos trainingen aan die de winkeliers hierbij kunnen ondersteunen. Denk hierbij aan overvaltrainingen, trainingen omgaan met agressie, winkeldiefstal trainingen, bescherming tegen cybercrime, een gratis scan Excellent Cameratoezicht of een MKB Phishingtest. 
De uitkomst van de enquete zal worden ingezet om het gemeentelijk veiligheidsbeleid aan te scherpen en om te bepalen welke trainingen zullen worden gegeven aan de Velsense winkeliers.
“De verscherpte coronamaatregelen weerhouden ons als gemeente niet van het vergroten van de veiligheid binnen de detailhandel. Juist in deze bijzondere tijden moeten we oog hebben voor winkelstraten waar mensen veilig en gezond kunnen ondernemen en verblijven. Daarom nemen we, samen met RPCNH, de veiligheidsenquête voor onze ondernemers digitaal af. Want in een veilige winkelstraat voelt iedereen zich thuis.”, aldus wethouder Jeroen Verwoort.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!