Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Uitnodiging Spanbroek: Ondermijnende criminaliteit, ook in uw bedrijf?

Kent u ze ook? Het bedrijf op de hoek waar nooit klanten komen? Het bedrijf dat vaker dicht dan open is? Vraagt u zich ook wel eens af hoe ze dan toch die forse huur kunnen opbrengen? Mogelijk is er sprake van ondermijning, omdat de ondernemer zich schuldig maakt aan bijvoorbeeld het witwassen van crimineel geld. Het komt vaker voor dan u denkt, ook in de gemeente Opmeer.

Ondermijning

De onderwereld vermengt zich steeds vaker met de bovenwereld. We spreken dan van ‘ondermijnende criminaliteit’. Ook u als ondernemer kan daar direct of indirect last van krijgen. Ondermijnende criminaliteit benadeelt eerlijke ondernemers en kan u financiële schade toebrengen. Ondermijning gaat bovendien vaak gepaard met geweld, intimidatie en bedreiging en kan leiden tot imagoschade voor het winkelgebied of bedrijventerrein. Dat vinden wij in Opmeer onacceptabel.

Bijeenkomst

Wilt u weten wat u hiertegen kunt doen? Kom dan naar de bijeenkomst over ondermijnende criminaliteit speciaal voor ondernemers. Programma: 18.00 uur Ontvangst met koffie/thee en broodje
18.45 uur Welkomstwoord door burgemeester Nijpels, gemeente Opmeer
18.55 uur Trends en ontwikkelingen op het terrein van ondermijning en georganiseerde criminaliteit door Mw. E. Prins, VNO-NCW
19.35 uur Ondernemers aan het woord over hun ervaringen
19.50 uur Politie aan het woord
20.00 uur Discussie aan de hand van stellingen/vragen
20.35 uur Regio Control aan het woord
20.45 uur Afsluiting en ruimte voor netwerken

Aanmelden

Aanmelden kan via [email protected]. Wij horen graag met hoeveel personen u aanwezig bent.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!