Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Save the date: RPC en CCV organiseren talkshow over ondermijning in bedrijfsverzamelgebouwen

Vaak gebeuren dit soort activiteiten ongemerkt. Maar wat je niet direct ziet, kan er wel degelijk zijn: met grote gevolgen. Pandeigenaren en verhuurmakelaars kunnen achterblijven met een slechte reputatie en hoge kosten door schade aan het pand. Het pand kan zelfs gesloten worden door de gemeente.
Voor de aanpak van deze ondermijnende criminaliteit is samenwerking tussen gemeenten en verhuurders essentieel. Maar hoe pak je dat aan? Dat hoor je in de online talkshow ‘Crimineel verpand?’ die het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) samen met het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland (RPC NH) organiseert. Met de tafelgasten gaan we in gesprek over de problematiek van ondermijnende criminaliteit in bedrijfsverzamelgebouwen. We gaan uitgebreid in op praktijkvoorbeelden uit de regio. Welke bestuurlijke en praktische maatregelen zijn hier ingezet en wat waren de consequenties voor de betrokken ondernemers? Natuurlijk komt ook aan de orde wat de voordelen zijn van bedrijfsverzamelgebouwen. Daarbij kijken we ook hoe de maatregelen van gemeenten en verhuurders elkaar kunnen versterken. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de tafelgasten. 
Thema: De voordelen en risico’s van bedrijfsverzamelgebouwen op bedrijventerreinen.
Datum: 15 november 16:00 – 17:00
Jij bent er toch ook bij? Meld je direct aan! Deelname is gratis. 
Het RPC organiseert ook online training over awareness ondermijning voor ondernemers op bedrijventerreinen. Tijdens deze training leren de deelnemers over de motieven, de processen en de signalen waar je ondermijning aan kunt herkennen. Middels praktijkvoorbeelden krijg je inzicht in hoe ondermijning in zijn werk gaat en wat er tegen valt te doen. Interesse? Klik hier voor een overzicht van de data van de trainingen en om je direct aan te melden.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!