Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Save the date: Criminaliteit; je ziet het pas als je het doorhebt!

Een goede boterham verdienen op een integere manier dat wil iedere eerlijke ondernemer. Helaas zijn er ook ‘ondernemers’ die sporttassen vol met geld binnen halen met criminele activiteiten. Deze criminelen zijn vrijwel dagelijks op zoek naar vervoer, opslag, online data en andere diensten waar ze gebruik of misbruik van willen maken. Dit doen ze bijvoorbeeld door medewerkers en sleutelfiguren van bedrijven te benaderen. Deze vorm van criminaliteit benadeelt eerlijke ondernemers en kan veel financiële en imagoschade brengen aan bedrijven. Regelmatig gaat het zelfs gepaard met geweld, intimidatie en bedreiging. Iets waar jij als ondernemer niet mee in aanraking wil komen. Toch zijn risico’s soms dichterbij dan je denkt en kan het ook jou overkomen.

Op dinsdag 3 oktober organiseren Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland en de Ondernemers Federatie Hollands Kroon de bijeenkomst ‘Criminaliteit; je ziet het pas als je het doorhebt’. Het wordt een boeiende bijeenkomst die jou, als ondernemer, inzicht geeft in hoe bijvoorbeeld cyberaanvallen, hennepplantages, witwassen, overvallen, agressie, drugssmokkel en arbeidsuitbuiting jouw bedrijf kan schaden en wat je ertegen kunt doen. Tevens ga je met concullega’s uit dezelfde branche in gesprek met de politie en gemeente en horen we graag waar jij behoefte aan hebt op dit gebied. Daarnaast geven we je een korte rondleiding in het Veiligheidsgebouw en krijg je de unieke kans om een kijkje te nemen in een nagebouwd drugslab!

Wanneer en waar:

Datum: Dinsdag 3 oktober 2023 van 17:00 – 21:00 uur (inclusief warme maaltijd)
Locatie: Veiligheidsgebouw, Medemblikkerweg 4A in Wieringerwerf

Aanmelden

Ja! Ik wil me aanmelden voor de 'Criminaliteit; je ziet het pas als je het doorhebt! bijeenkomst'

Uitnodiging bijeenkomst

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!