Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Samen Veilig Ondernemen bijeenkomst in Haarlem

Dit keer was ook de vertegenwoordiging van het Keurmerk Veilig Ondernemen Waarderpolder aanwezig en dit was niet voor niks. Burgemeester Wienen reikte hier namelijk al de zevende hercertificering uit voor de Waarderpolder, een bedrijventerrein waar ruim 1200 ondernemingen zijn gevestigd. De Waarderpolder is uitgegroeid tot een werklocatie voor meer dan 14.000 werknemers.

Goed en veilig ondernemen in Haarlem

Tijdens de bijeenkomst hebben de SVO leden ervaringen gedeeld van het afgelopen jaar. Hierbij kwam onder andere het fietsprobleem in het centrumgebied aan de orde. Burgemeester Wienen sprak vol lof over de betrokkenheid van de ondernemers. Wijkagent Siertsema heeft cijfers bekend gemaakt waarbij naar voren kwam dat het in Haarlem goed en veilig ondernemen is. Zo zijn er van de 11 overvallen die vorig jaar zijn gepleegd, acht verdachten aangehouden. De politie en ondernemers werken hier dan ook al jaren goed samen om tot deze resultaten te komen.

Scan Excellent Cameratoezicht

Ook het RPC (Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing) ontbrak niet op deze bijeenkomst. Vanuit het RPC zijn activiteiten aangeboden zoals de bijeenkomst Awareness Ondermijning en de Mystery Shoplifter. Ook is Excellent Cameratoezicht aan bod gekomen, waarbij het RPC de werving wil gaan intensiveren. Maar liefst 50 winkels en horecaondernemingen hebben de gratis scan al ondergaan. Aan de hand van deze scans hebben we vanuit de horeca de nodige feedback ontvangen, waar actie op is ondernomen. Het RPC streeft naar klanttevredenheid en heeft de feedback dan ook ter harte genomen. 
Het was wederom een mooie bijeenkomst welke traditioneel gezien werd afgesloten met een mooie foto.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!