Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Politie waarschuwt: Nieuwe babbeltruc 'voor controle rookmelders'

De criminelen bellen aan met een verhaal dat ze komen controleren of de rookmelders wel in orde zijn, aangezien deze vanaf 1 juli verplicht op elke verdieping horen te hangen. Als de criminelen eenmaal binnen zijn, controleren ze niet op rookmelders, maar gaan ze op zoek naar waardevolle spullen. Komen er dus mensen aan je deur die aangeven te komen controleren of je rookmelders goed zijn of juist hangen? Bel dan direct 112. Er is namelijk geen enkele instantie die controleert op rookmelders en deze nieuwe wetgeving.

Geen controle op rookmelders

Er is dus geen partij die controleert of je aan de wet voldoet. Het ophangen van de rookmelders op elke verdieping is je eigen verantwoordelijkheid. Dat is ook het geval wanneer je de woning verhuurt aan een ander. 

Deel dit bericht

Verspreid de info over deze babbeltruc ook bij vrienden / familie die minder gebruik maken van het internet. Een gewaarschuwd mens telt voor 2 en zo kunnen we voorkomen dat mensen slachtoffer worden van deze babbeltruc.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!