Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Onderzoek Tijd voor Veiligheid

Waar Corona voorheen alleen een mooie Latijnse benaming voor kroon was, heeft die naam nu een heel andere lading. De coronacrisis heeft de wereld op zijn kop gezet. Soms ten goede, waardoor u het drukker heeft dan ooit. Maar vaak bereiken ons de verhalen van bezorgde ondernemers. Covid-19 heeft hoe dan ook effect op ons privé- en zakelijke leven. En met al die zorgen gaat de criminaliteit onverhinderd door, alsof dat de normaalste zaak van de wereld is!
Criminaliteit verandert, onderzoek naar de aanpak is hard nodig
We zien aan de politiecijfers dat de criminaliteit aan het veranderen is. We merken ook dat ondernemers en winkeliers anders geïnformeerd of betrokken willen worden om zich te kunnen wapenen tegen criminaliteit. Het RPC Noord-Holland doet daarom onderzoek naar de bekendheid van ernstige misdrijven en overlast. Zij willen weten hoe ondernemers en winkeliers zo effectief mogelijk kunnen worden bereikt, welke informatie zij wensen te ontvangen en op welke manier het RPC dit het beste kan doen.
De inbreng van ondernemers en winkeliers is noodzakelijk
Omdat het RPC Noord-Holland graag van het bedrijfsleven wil weten wat zij belangrijk vindt in de informatievoorziening omtrent ernstige misdrijven en overlast, zowel preventief als repressief, heeft het RPC Noord-Holland een korte enquête opgesteld. 
Het RPC roept ondernemend Noord-Holland om nu de enquête in te vullen en te verspreiden. Met de verkregen kennis worden passende materialen ontwikkelt waar ondernemers wat aan hebben.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!