Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Ondermijning, het vernielt je privéleven

Er is nog veel winst te behalen in de wijze waarop we als (semi-)overheid communiceren met de ondernemers in de provincie. We zullen dit nog meer moeten doen vanuit het perspectief van de sector, met een concrete én adequate aanpak die past bij de private sector. Klaassen juicht de samenwerking met LTO dan ook toe.
Eerder organiseerde het RPC tientallen ondernemersbijeenkomsten, veelal op verzoek van een ondernemersfederatie. Er is ontzettend veel onbekendheid bij ondernemers als het gaat om ondermijning. Het kenmerkende dilemma is dan ook de 'onzichtbaarheid'. Eenmaal gevangen in het netwerk van criminelen wordt je privéleven vernield.
Begin september vindt de aftrap plaats in de gemeente Koggenland. Daarop volgen de bijeenkomsten voor de agrariërs in die gemeente, waarbij er constructieve afspraken worden gemaakt.  Een maand later volgt Hollands Kroon. Daarbij doen ook ervaringsdeskundigen hun verhaal over de schadelijke gevolgen van de criminele activiteiten. Het plan is om in het gehele buitengebied in de provincie Noord Holland voorlichtingsbijeenkomsten te organiseren voor agrariërs.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!