PVONH
PVONH

ZZP projecttijgers criminaliteit PVO Noord-Holland

  Algemeen
We zijn op zoek naar ZZP projectenondersteuning! Interesse? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Technologie en mensen blijven zich in rap tempo ontwikkelen en helaas daarmee ook de criminaliteit in Nederland. Elk jaar zijn er weer nieuwe en slimmere manieren van criminaliteit. Daar moeten we iets mee! Jij draagt bij aan informatie, preventie en bewustwording rondom criminaliteit.
Neem contact op

Wat houdt dit precies in?

Als ZZP projectondersteuner criminaliteit kom je met opdrachten te werken voor een stichting die bestaat uit ondernemers. Samen met overheidsinstanties werken zij aan een veiligere ondernemingscultuur. En daar hebben ze jou bij nodig! Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het mede-organiseren van projecten van A-Z. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een evenement ter preventie van cybercriminaliteit. Welke groepen moet je uitnodigen en welke mensen moeten hier gaan spreken? Welke vorm moet dit evenement aannemen en hoe ga je dit promoten? Samen met anderen zorg jij ervoor dat het op rolletjes loopt.

Het bedrijf

Je werkt flexibel thuis én op verschillende locaties in de regio. De stichting waar je voor werkt, bundelt krachten met overheden, politie, OM en partners in het bedrijfsleven. Samen zoeken zij naar oplossingen en zorgen zij voor preventieve maatregelen op het gebied van criminaliteit zodat ondernemers veilig kunnen ondernemen. Het draait hierbij dus allemaal om veiligheid, netwerken en publiek-private samenwerkingen. Moet je hier dan alle kennis over hebben? Niet perse. Affiniteit met deze onderwerpen is een pre, maar leergierigheid en organisatievermogen is veel belangrijker.

Wat wij bieden

  • Tarief op basis van 24 uur per week (minder uren bespreekbaar);
  • Flexibel thuis- en op locatie werken;
  • Werken volgens prestatie (opdracht) daardoor veel vrijheid en werkindeling;
  • Veel mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
  • Bijdragen aan een veilige wereld voor ondernemers in Noord-Holland!

Wat wij vragen:

  • ZZP of mogen werken volgens een opdracht;
  • Je houdt van regelen en organiseren;
  • Kunnen reizen in de regio Noord-Holland (netwerken);
  • Je kunt een VOG aanvragen.
Terug
camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
HIC

HIC (High Impact Crimes)

High Impact Crimes (HIC) is een verzamelnaam voor ernstige geweldsmisdrijven zoals woninginbraak, overvallen, straatroof, zware mishandeling, moord of doodslag. Deze delicten hebben veel overeenkomsten zowel qua aard als qua dadergroepen en aanpak. Ook zijn er een aantal maatregelen die je zelf al kunt nemen om dit soort misdrijven te zoveel als mogelijk is te voorkomen. Je vindt hier ook meer informatie over onder andere de rol van de gemeente en wat slachtofferhulp doet.

Lees meer