Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Leer je grenzen stellen in de gratis online training geweld & agressie

Er zijn namelijk verschillende vormen van gedrag en dus ook verschillende manieren om dit aan te pakken. Vraag jezelf eens af; is de klant al agressief of wordt de klant agressief? 
Het begint bij het inschatten van wat voor gedrag de persoon vertoont, wat wil de persoon bereiken bereiken met dit gedrag? En wat kan jij daar het beste aan doen, dus hoe stel je jezelf op in zo’n situatie en hoe gedraag je jezelf? Of je toont begrip, of je bepaalt je grens, maar je wilt ook de relatie met de klant behouden. Tijdens de online training geweld en agressie bieden we een methode waarbij je de relatie met de klant kan behouden, maar ook recht doet aan je eigen grens.  
"Je leert ook niet zwemmen uit een boek. Vandaag geleerd is morgen in de praktijk. Ik geef je letterlijk repertoire wat je kan zeggen in zulke situaties", aldus Servaas van der Zijden, die deze training zal verzorgen. 
Wil je meer weten over hoe je jezelf en jouw onderneming beter kunt voorbereiden tegen geweld en agressie? Geef je dan snel op voor de gratis online training geweld & agressie! Je kunt je aanmelden voor deze gratis online training via onze agenda. We hebben meerdere data beschikbaar, waaronder ook 14 oktober tijdens de Week van de Veiligheid! Naast geweld & agressie bieden we ook andere interessante online trainingen aan, zoals een online cybercrime training. Voor het volledige overzicht ga je naar onze activiteiten pagina.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!