Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Kijk, beleef en weet hoe je moet handelen bij criminaliteit in jouw onderneming

Samen met ondernemers en politie heeft het RPC een nieuwe reeks GRATIS trainingen ontwikkeld. Deze trainingen sluiten beter aan op de beleving van het bedrijfsleven. Meer interactie en een belevende presentatie laten je ontdekken wat jouw kennisniveau is op het gebied van veiligheid, ook leer je meteen wat je juist wel of niet moet doen.
Incasseringsvermogen, flexibiliteit en creativiteit… als ondernemer, maar ook als mens zijn we hierop behoorlijk getest de afgelopen twee jaar. Het zijn nogal wat ballen die je in de lucht houdt elke dag om gelukkig, veilig en succesvol te leven en werken. Vanuit het RPC helpen we ondernemers en werknemers met open, hybride en gratis trainingen. Voorheen waren deze trainingen altijd fysiek, daar is verandering in gekomen. Vanaf nu bieden we ook onze trainingen online aan. Je kunt vanuit je eigen omgeving deelnemen aan een van de trainingen. 

Waarom een online training?

Waarom de trainingen ook online? Het volgen van een online training geeft jou als ondernemer en je medewerkers flexibiliteit en vrijheid om kennis en kunde op te doen wanneer het jou uitkomt. Het RPC biedt de kans aan ondernemers en hun medewerkers om op een interactieve manier kennis te maken met de basisprincipes van de verschillende fenomenen en criminele trends waar zij dagelijks mee te maken kunnen krijgen.  
Leer bijvoorbeeld over het spotten van afwijkend gedrag van mensen tijdens de online Altijd alert training. Wil je meer weten over hoe je effectief reageert op verschillende types agressie? Volg dan de digitale training Omgaan met geweld & agressie. Bij de online training Omgaan met een overval leer je welke maatregelen je het beste kan nemen om de kans op een overval te verkleinen en wat je nu eigenlijk juist wel of juist niet moet doen in zo’n situatie. Wil je je onderneming beter beveiligen tegen cybercriminelen? Volg dan de online training Cybercrime.  Om te leren hoe je signalen van ondermijning kunt herkennen, kun je de digitale Ondermijningstraining volgen. 
Op 6 en 13 september staan de eerste online trainingen ‘Altijd Alert’ en ‘Omgaan met een overval’ gepland! Je kunt je nu aanmelden voor deze digitale gratis trainingen. Komen de data je niet uit? Geen zorgen! We bieden de online trainingen minimaal  één keer per maand aan. Bekijk het overzicht van al onze trainingen op onze activiteitenpagina en meld jezelf en/of je collega’s kosteloos aan voor de data die voor jou uitkomen. 
Geef je nu op!  We zien je graag.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!