Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Kick-off project Veilig Buitengebied

Dit initiatief is ontstaan vanuit een samenwerking tussen het RIEC, het CCV en het RPC. Het doel van het project is om de in gebruikname van leegstaande schuren en panden in buitengebieden door criminelen terug te dringen door met de agrariërs en bewoners in het gebied in gesprek te gaan en ze wijzer te maken hoe te handelen in zo’n situatie. 
De aftrap vond plaats in de gemeente Koggenland. Hierbij waren zo’n 35 genodigden aanwezig, waaronder burgermeester Jan Franx van de gemeente Koggenland, diverse stakeholders zoals Hoogheemraadschap, PWN, Liander, de jagersvereniging, LTO Noord, veiligheidsregio en de omgevingsdienst. Jan Nieuwenburg (burgemeester Hoorn) voerde het woord als voorzitter van het RPC - Raad van Toezicht. Daarnaast waren er ook diverse medewerkers van de politie aanwezig. Het was een groot succes! Alle genodigden zijn erg enthousiast over het project en de verwachtingen zijn hoopvol. Er zijn al toezeggingen van diverse gemeentes dat ze ook willen deelnemen aan dit project. Na de gemeente Koggenland, volgen de gemeentes Hollands Kroon, Zaanstad, driehoek Hoorn en de driehoek SED.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!