Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Marceline Schopman opent de ondernemersbijeenkomst

Je gaat het pas zien als je het door hebt….

Zaanstad treedt met andere overheidspartners zoals politie, Openbaar Ministerie en Belastingdienst gezamenlijk op tegen ondermijnende criminaliteit. Doel is het vergroten van de veiligheid en de weerbaarheid van de Zaanse bevolking.
Samen met de partner RPC Noord-Holland heeft de gemeente Zaanstad op maandag 15 april jl. in een informatieve netwerkbijeenkomst georganiseerd voor ondernemers. Het thema van de bijeenkomst was ‘ondermijnende criminaliteit’. Door gastsprekers als burgemeester Hamming en Els Prins van VNO-NCW/MKB Nederland zijn de aanwezigen geïnformeerd over de trends en ontwikkelingen binnen dit thema. Er werden tips en adviezen gedeeld waarmee ondernemers hun bedrijf weerbaarder gemaakt kunnen worden tegen deze vorm van criminaliteit. 
De avond werd bezocht door vertegenwoordigers van een aantal ondernemers- en winkeliersverenigingen in Zaanstad. Naast de presentaties was er volop ruimte om met politie en gemeente in gesprek te gaan, onder andere over het belang van melden van afwijkend gedrag. 
Tot slot hebben de aanwezigen een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan Excellent Cameratoezicht  en de onlangs gelanceerde online phisingtest van het RPC. 

***MELDPUNTEN***

Politie 
0900-8844 (geen spoed) of 112 (bij spoed)
Meld Misdaad Anoniem
MMA 0800-7000 of anonieme brief

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!