Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Insluipingen bij bedrijven in Noordzeekanaalgebied

Deze personen hebben geprobeerd om op plaatsen te komen waar ze niet zouden moeten zijn en ook niet horen te zijn. In een aantal gevallen konden deze personen worden tegengehouden bij de toegangspoort, maar in een enkel geval is het ze wel gelukt en stonden zij ineens midden in het hart van het desbetreffende bedrijf. Dankzij de alerte reactie van medewerkers en het cameratoezicht bij een aantal bedrijven, lijkt de schade beperkt en zijn twee mannen staande gehouden.

Insluipers in je bedrijf?

Heb je te maken met insluipers in je bedrijf? Bel dan direct de politie (0900-8844 of 112 bij spoed). Heb je in het verleden een soortgelijk incident gehad binnen je organisatie en heb je dat niet gemeld bij de politie? Dan vraagt de politie je dat alsnog te melden. 

Programma aanpak ondermijning NZKG 

Heb je vragen over vormen van criminaliteit rond je onderneming of insluipingen specifiek? Vul dan ons contactformulier in. Een van onze projectleiders ondermijning beantwoorden je vragen graag! Het Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland heeft een samenwerkingsverband wat bestaat uit publieke en private partners, onder de noemer 'Programma aanpak ondermijning NZKG'. Dit samenwerkingsverband heeft als doel om organisaties en bedrijven rond en in het Noorzeekanaalgebied weerbaar te maken tegen ondermijnende criminaliteit, oftewel: Een veilig en integer Noorzeekanaalgebied. Deelnemers aan dit programma zijn: Platform Veilig Ondernemen, Port of Amsterdam, Politie, Douane, Gemeente Amsterdam, Gemeente Velsen, Gemeente Zaanstad en Meld Misdaad Anoniem. We organiseren niet alleen voorlichting, maar geven ook (gratis) trainingen op dit gebied. 

Activiteiten op het gebied van ondermijning

Wil je meer weten over alle activiteiten die we aanbieden op het gebied van ondermijning? Neem dan eens een kijkje op onze ondermijningspagina. Je vindt daar een kalender met alle trainingen die we op het moment aanbieden. 
 

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!