Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Horecaprofessionals trainen samen voor een veilig uitgaansgebied

De training is een initiatief vanuit de samenwerkende partijen en werd georganiseerd door het Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland. Door wisselingen bij de horecaondernemers, de horecabeveiligers en de toezichthouders van politie en gemeente was het doel van deze training om hernieuwd kennis met elkaar te maken. De 65 aanwezigen hebben elkaar beter leren kennen in de vorm van speeddating onder begeleiding van Kees Goedknegt van Goedknegt Veiligheidsadvies. Tijdens de speeddate die bestond uit drie rondes van twintig minuten werd in groepjes aan negen tafels gesproken over onderwerpen als rolverdeling en handelingsperspectieven. 

Na de pauze gaf Dion Linsen van de Brijderstichting een presentatie over actuele thema’s in het uitgaanscircuit, zoals drugsgebruik of de kans op en de gevolgen van drogering. Tijdens dit onderdeel kwamen verschillende praktijksituaties aan bod en is een eerste stap gezet om werkafspraken met elkaar te maken. 

De training vond plaats op woensdag 23 november in de Kleine Zaal van het Patronaat en werd goed bezocht door horecaondernemers, bedrijfsleiders, horecabeveiligers, horecacommandanten van de politie en toezichthouders van de gemeente Haarlem.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!