Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Castricum gaat voor Excellent Cameratoezicht

In oktober worden er zo'n 250 ondernemers in Castricum bezocht door medewerkers van het RPCNH om deel te nemen aan de scan Excellent Cameratoezicht. Er zijn in Nederland namelijk meer dan een miljoen camerabewakingssystemen, maar van een groot deel daarvan (meer dan de helft) voldoet niet. Om dit aantal fors omlaag te krijgen eheft minister Grapperhaus begin dit jaar de campagne Excellent Cameratoezicht afgetrapt. 

Ondernemers die bezocht worden namens het RPCNH kunnen gratis de scan Excellent Cameratoezicht laten uitvoeren in hun onderneming. Nadat de scan is uitgevoerd, ontvangen ze direct een advies over hun camerabewakingssysteem. Door de adviezen op te volgen kan de ondernemer bijdragen aan het verhogen van de opsporingskans. Daarnaast kan de ondernemer op basis van het advies gerichte vragen stellen aan zijn of haar installateur om zo het systeem te verbeteren. Het zijn vaak kleine aanpassingen die leiden tot grote verbeteringen als het gaat om camerabeelden. 

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!