Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

Trouw.nl

Aftrap roadshows ondermijning

Op 19 en 21 september jongstleden was de aftrap van de roadshows ondermijning in de gemeenten Hoorn en Medemblik. Ondernemers lieten zich er aan de hand van nagemaakte drugslabs voorlichten over hoe je de aanwezigheid van een drugslab kunt herkennen door te kijken, ruiken en luisteren.

Bij de aanwezige projectleiders van PVONH kon men zich laten voorlichten en ondermijningsscans aanvragen. Met name het belang, maar ook de twijfel bij ondernemers, over het maken van een melding bij vermoedens werd veel besproken. Ook konden de aanwezige ondernemers zich aanmelden voor de kosteloze workshops, trainingen en ondernemersontbijten die PVONH de komende maanden verspreid door heel Noord-Holland organiseert.

Diverse landelijke en regionale media toonden hun interesse in de roadshows via diverse artikelen, interviews en reportages.

Je kunt hier het radio interview terugluisteren van Weeff (datum interview 16 september)
Of bekijk het artikel inclusief video over het herkennen van een drugslab op de NOS
Tevens heeft NHMedia een radiointerview afgenomen, wat je hier kunt terugluisteren (de ontbijttafel, 19 september uur 3)

Roadshow op jouw bedrijventerrein?

In 2023 worden geen roadshows meer georganiseerd. Wil jij in 2024 een roadshow ondermijning op jouw bedrijventerrein of in jouw gemeente laten organiseren? Neem dan contact met ons op.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!