Nieuws

Voor je het weet ben je op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze nieuwspagina plaatsen we niet alleen handige tips om de veiligheid van je onderneming te vergroten, maar we plaatsen hier ook informatie over activiteiten die we op de agenda hebben staan. 

10 kilo coke en 8 ton cash gevonden in verborgen ruimte auto

De drugs en het geld, wat was opgedeeld in bundels zaten in boodschappentassen. Kort voor de vondst was de bus bij een loods in Breda geweest, waarna deze door de politie werd gecontroleerd. Ook twee personenauto's, die samen met de bestelbus bij de loods waren geweest werden gecontroleerd. Een van de twee gecontroleerde personenauto's had een (lege) verborgen ruimte. De bestuurders van de voertuigen, twee mannen van 26 en 35 afkomstig uit Breda en een 39-jarige man afkomstig uit Zaandam zijn aangehouden en zitten vast op verdenking van witwassen en drugshandel. De personenauto's, de bestelbus, het geld en de cocaïne zijn in beslag genomen, evenals zes smartphones. Ook is de loods waar de voertuigen geweest waren doorzocht, maar hier werd niets gevonden.  Drie weken geleden zijn deze mannen aangehouden, maar de politie heeft het nieuws pas een paar dagen geleden bekend gemaakt, zo meldt Omroep Brabant.
Op diverse bedrijventerreinen heel Nederland zijn leegstaande loodsen of malafide bedrijven. Het kan ook bij jouw buurman zijn. Wees bewust van het feit dat het niet alleen gevaren met zich meebrengt zoals brand, maar ook dat de bedrijfseconomische waarde van jouw bedrijf erdoor verminderd. Wil je er eens met het RPC over praten of gastsprekers uitnodigen voor een interactieve workshop voor de ondernemersvereniging? Neem dan contact met ons op of meld je aan voor een van onze activiteiten.

Voor je het weet ben je weer helemaal op de hoogte

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten:

  • Ontvang tips over het voorkomen van bijvoorbeeld een cyberaanval.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze kosteloze activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!