Onze agenda

Wij bieden ondernemers kosteloos voorlichting, bijeenkomsten, workshops en trainingen aan. Schrijf je hier in voor een van onze activiteiten.

Workshop cyberweerbaar OVENZ

Rijdersstraat 92 't Veld
Deelnemers: 30-50

Op maandag 30 september organiseert OVENZ in samenwerking met Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland een workshop Cyberveiligheid. We gaan in op de risico’s die je als ondernemer loopt maar vooral gaan we direct aan de slag om jouw bedrijf cyberveiliger te maken.

Herken je dit?

Je weet dat je slachtoffer kunt worden van cybercriminaliteit, ook als je een klein bedrijf hebt en denkt dat er bij jou niks te halen valt. Het kan echt iedereen overkomen, inmiddels een op de vijf ondernemers

En toch is het lastig om in actie te komen en je te beschermen tegen cybercriminaliteit. Ook als je het technisch goed op orde hebt, of een IT-leverancier hebt, ben je kwetsbaar. Op een ‘foute’ link klikken is zo gedaan, omdat frauduleuze e-mails, sms’jes, whatsappjes en websites niet meer goed te onderscheiden zijn van betrouwbare versies. Het goede nieuws is echter: je bent als mens niet alleen de zwakste schakel, maar ook de oplossing.

Waarom het zo moeilijk is om gewoon aan de slag te gaan met cybersecurity en wat je eraan kunt doen om wel de eerste stappen te zetten, daarom draait het in deze workshop.

Deze workshop is heel geschikt als je weet dat je nog wel het een en ander kunt verbeteren op IT-gebied. Ben je een ervaren IT-er met veel kennis en ervaring in cybersecurity, dan is deze workshop niet geschikt.

Datum: maandag 30 september 2024
Tijdstip: 20.00 uur tot 22.00 uur
Locatie: Partycentrum De Vriendschap, Rijdersstraat 92, 1735 GG 't Veld
Voor: leden van OVENZ en alle aangesloten ondernemersverenigingen bij Ondernemers Federatie Hollands Kroon

Let op: het is een workshop. Je gaat zelf de eerste/volgende stappen zetten op weg naar een cyberveilige onderneming. Neem dus je (zakelijke) telefoon en/of laptop mee.

Werk aan je cyberveiligheid en meld jezelf en jouw collega’s nu aan!
 

Aanmelden voor Workshop cyberweerbaar OVENZ

Datum:

Locatie: Rijdersstraat 92, 1735 GG 't Veld

Deelnemers: 30-50

Jouw gegevens