Onze agenda

Wij bieden ondernemers kosteloos voorlichting, bijeenkomsten, workshops en trainingen aan. Schrijf je hier in voor een van onze activiteiten.

Workshop cyberweerbaar Oostzaan

Kerkbuurt 4 Oostzaan
Deelnemers: 30-50
  • De gegevens van je klanten staan veilig in een klantensysteem
  • Je medewerkers klikken geen updates weg op hun werkcomputer
  • Iedereen in je bedrijf gebruikt een persoonlijk en veilig wachtwoord, voor iedere applicatie een andere.

Toch?

Wat nu als er toch ergens een achterdeur openstaat in het systeem dat jij in goed vertrouwen gebruikt? Wat als de updates telkens worden uitgesteld omdat deze altijd op een moment gedaan moeten worden als het even niet uitkomt? En wat als de wachtwoorden die gebruikt worden, helemaal niet zo uniek en veilig zijn als medewerkers denken?

Weet jij goed welke impact dit kan hebben voor jouw klanten en bedrijf? Voor je het weet, liggen jouw klantgegevens toch op straat. Of word je op een andere manier slachtoffer van cybercriminaliteit.

KVO-werkgroep Oostzaan werkt met ons en met jou aan de cyberweerbaarheid van jouw bedrijf.

Op 13 mei organiseren we samen met KVO-werkgroep Oostzaan een workshop Cyberweerbaarheid waar we ingaan op de risico’s die er zijn, welke impact dit kan hebben, maar vooral gaan we direct aan de slag met de eerste stappen om jouw bedrijf cyberweerbaar te maken. Ook als je een IT-leverancier hebt, zijn deze stappen belangrijk. Heb je geen IT-leverancier, dan zijn ze mogelijk nog belangrijker.

De workshop zal plaatsvinden in het gemeentehuis van Oostzaan. Voor een broodje wordt gezorgd.

Wat levert het je op?

Wat voor ondernemer je ook bent, groot of klein, en wat je achtergrond ook is, technisch of helemaal niet en alles er tussenin, na deze workshop heb je sowieso de nodige, eerste stappen gezet je cyberveiligheid op orde te brengen.

Aanmelden voor Workshop cyberweerbaar Oostzaan

Datum:

Locatie: Kerkbuurt 4, 1511 BD Oostzaan

Deelnemers: 30-50

Jouw gegevens