Onze agenda

Wij bieden ondernemers kosteloos voorlichting, bijeenkomsten, workshops en trainingen aan. Schrijf je hier in voor een van onze activiteiten.

Workshop cyberweerbaar Haarlem

Waarderweg 50C Haarlem
Deelnemers: 30-50

Op donderdag 13 juni organiseert Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland in samenwerking met Stichting Parkmanagement Waarderpolder een workshop Cyberveiligheid. We gaan in op de risico’s die je als ondernemer loopt maar vooral gaan we direct aan de slag om jouw bedrijf cyberveiliger te maken. 

Herken je dit?

Je weet dat je slachtoffer kunt worden van cybercriminaliteit, ook als je een klein bedrijf hebt en denkt dat er bij jou niks te halen valt. Echt iedereen kan het treffen, inmiddels een op de vijf ondernemers. 

En toch is het lastig om in actie te komen en je te beschermen tegen cybercriminaliteit. Ook als je het technisch goed op orde hebt, of een IT-leverancier hebt, ben je kwetsbaar. Een fout is zo gemaakt, maar het goede nieuws is: je bent als mens niet alleen de zwakste schakel, maar ook de oplossing. 
 

Waarom het zo moeilijk is om gewoon aan de slag te gaan met cybersecurity en wat je eraan kunt doen om wel de eerste stappen te zetten, daarom draait het in deze workshop.

Datum: donderdag 13 juni 2024
Tijdstip: 16.00 uur tot 18.00 uur
Locatie: Waarderweg 50C, 2031 BP Haarlem
Doelgroep: deze workshop is heel geschikt als je weet dat je op dit vlak nog wel het een en ander te doen hebt. Ben je een ervaren IT-er met veel kennis en ervaring in cybersecurity, dan is deze workshop niet geschikt.

Let op: het is een workshop. Je gaat zelf de eerste/volgende stappen zetten op weg naar een cyberveilige onderneming. Neem dus je (zakelijke) telefoon en/of laptop mee. 

Werk aan je cyberveiligheid en meld jezelf en jouw collega’s nu aan!
 

Aanmelden voor Workshop cyberweerbaar Haarlem

Datum:

Locatie: Waarderweg 50C, 2031 BP Haarlem

Deelnemers: 30-50

Jouw gegevens