PVONH
PVONH

Secret Scan

Duurt 6 weken Training wordt gewaardeerd met een 8
Min. 1 deelnemers

Met ondernemers opgezet

De training is aan de praktijk gerelateerd. Dit zorgt ervoor dat deze goed aansluit op de behoefte van het bedrijfsleven.

Secret scan

Een Secret Scanner of de mystery shoplifter bezoekt gebieden/-ondernemingen en neemt bij gelegenheid goederen weg of dringt binnen. Op de bijeenkomst die volgt, krijgen de betrokkenen uitleg, adviezen én hun spullen terug. 

Werkwijze en aanpak

  • Ondernemers- of winkeliersvereniging
  • Gemeente of politie
  • Op locatie
  • Min. 25 deelnemende winkels/-bedrijf
  • Aanvraag via het contactformulier
  • Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) neemt contact op

Agenda

Er zijn geen trainingen beschikbaar

camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
HIC

HIC (High Impact Crimes)

High Impact Crimes (HIC) is een verzamelnaam voor ernstige geweldsmisdrijven zoals woninginbraak, overvallen, straatroof, zware mishandeling, moord of doodslag. Deze delicten hebben veel overeenkomsten zowel qua aard als qua dadergroepen en aanpak. Ook zijn er een aantal maatregelen die je zelf al kunt nemen om dit soort misdrijven te zoveel als mogelijk is te voorkomen. Je vindt hier ook meer informatie over onder andere de rol van de gemeente en wat slachtofferhulp doet.

Lees meer