PVONH
PVONH

Omgaan met agressie

Duurt 2 uur fysiek / 1 uur online Training wordt gewaardeerd met een 8
Min. 15 deelnemers

Met ondernemers opgezet

De training is aan de praktijk gerelateerd. Dit zorgt ervoor dat deze goed aansluit op de behoefte van het bedrijfsleven. 

De online training

Het grote dilemma is dat u graag de klant wilt begrenzen op het gedrag en tegelijkertijd klantvriendelijk wilt blijven. U maakt kennis met een methode die recht doet aan de relatie met de klant en het stellen van grenzen. Hoe herken je een escalerende situatie, hoe beoordeel je de vorm en hoe keer je op effectieve wijze de situatie. Er wordt gebruik gemaakt van video en andere interactieve acties.

Werkwijze en aanpak

 • Meerdere data beschikbaar
 • Onbeperkte deelname (min. 15)
 • Duur training is 1 uur
 • Open inschrijving
 • Training vanaf iedere locatie
 • Training wordt gegeven via Zoom

Masterclass MKB live

Aan de hand van realistische simulaties ervaart u wat het is om in een agressieve situatie te komen. Wat is uw reactie, hoe pakt u het aan. Door de-escalerend optreden krijgt u weer controle. Er is veel ruimte om onderling in gesprek te gaan en krijgen de deelnemers beproefde adviezen. Vervolgens wordt daarmee getraind. De trainers zullen de mindset van deelnemers op positieve wijze beïnvloeden. Kortom, De masterclass is anders, interactief en pragmatisch. Laat u verrassen voor het u verrast.

Werkwijze en aanpak

 • Duur training 2 tot 3 uur
 • Ondernemers- of winkeliersvereniging
 • Gemeente of politie
 • Op locatie
 • Min. 15 en max. 30 deelnemers
 • Aanvraag via het contactformulier
 • Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) neemt contact op

Agenda

12 april 15:53

Regionaal Wooncentrum Picassolaan Alkmaar (gebouw 100)

Op locatie

Vol

Deze training is besloten. Interesse in deze training of aanmelden? Neem contact op

Aanmelden voor Omgaan met agressie

Datum: 12 april 2023 van 15:53 tot 18:53

Locatie: Regionaal Wooncentrum Picassolaan Alkmaar (gebouw 100)

Plaats: Alkmaar

Meer info: Omgaan met agressie

Persoonlijke gegevens

19 april 11:00

Lunchroom Rabbel, Zandvoort

Op locatie

Meld aan

Aanmelden voor Omgaan met agressie

Datum: 19 april 2023 van 11:00 tot 14:00

Locatie: Lunchroom Rabbel, Zandvoort

Plaats: Zandvoort

Meer info: Omgaan met agressie

Persoonlijke gegevens

camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
HIC

HIC (High Impact Crimes)

High Impact Crimes (HIC) is een verzamelnaam voor ernstige geweldsmisdrijven zoals woninginbraak, overvallen, straatroof, zware mishandeling, moord of doodslag. Deze delicten hebben veel overeenkomsten zowel qua aard als qua dadergroepen en aanpak. Ook zijn er een aantal maatregelen die je zelf al kunt nemen om dit soort misdrijven te zoveel als mogelijk is te voorkomen. Je vindt hier ook meer informatie over onder andere de rol van de gemeente en wat slachtofferhulp doet.

Lees meer