Onze agenda

Wij bieden ondernemers kosteloos voorlichting, bijeenkomsten, workshops en trainingen aan. Schrijf je hier in voor een van onze activiteiten.

Awareness ondermijning FLP ochtend

Fokkerweg 300 Oude Meer
Deelnemers: 0-15
Vol

Op donderdag 13 juni organiseert Sterke Luchthaven in samenwerking met Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland een awareness training ondermijning. Sterke Luchthaven biedt u awareness trainingen aan die uw bedrijf én uw medewerkers weerbaarder maken tegen ondermijning. De deelnemers leren over wat ondermijning is, hoe zij signalen kunnen herkennen en wat zij hiermee kunnen doen.

Ondermijning is het door criminelen gebruik maken van legale bedrijven en diensten voor illegale activiteiten. Ook op en rond Schiphol vindt ondermijning plaats: criminelen maken misbruik van logistieke processen op en rond Schiphol om bijvoorbeeld drugs of geld te smokkelen. Hiervoor hebben zij medewerkers nodig die beschikken over informatie of die op plekken komen waar criminelen niet kunnen komen. Ook het Fokker Logistics Park en de daar gevestigde bedrijven zijn interessant voor criminelen.

Voor wie? Voor iedereen die werkt op het Fokker Logistics Park.
Wat kost het? Deelname is voor iedereen kosteloos

Datum: Op donderdag 13 juni
Tijdstip: 09:00 – 12:00 uur
Locatie: Parkmanagement (Fokker Logistics Park Gebouw 2)
Voor: Iedereen op het Fokker Logistics Park

Meld je nu aan!

Aanmelden voor Awareness ondermijning FLP ochtend

Datum:

Locatie: Fokkerweg 300, 1438 AN Oude Meer

Deelnemers: 0-15

Activiteit volgeboekt

Deze activiteit is helaas al volgeboekt. Bekijk de agenda voor een andere datum of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.