PVONH
PVONH

Stop Diefstal pakket ook aan te vragen door ondernemers uit Noord-Holland

  Algemeen
Heb je kostbare hightech apparatuur voor bijvoorbeeld grondverzet en/of landbouw, dan kun je deze nu markeren en registreren. Op die manier maken we het in Nederland minder aantrekkelijk voor rondtrekkende bendes die op boevenpad deze apparatuur buit proberen te maken.

Wanneer je in het bezit bent van dit soort kostbare apparatuur, wil je dat natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen kwaadwillenden. Daarvoor kun je nu de ‘Stop Diefstal Set’ bestellen tegen een speciaal actietarief van €35,- excl. Btw bij onze collega’s van PVO Oost-Nederland. Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 22 gepersonaliseerde permanente labels
  • tien Stop Traceable Equipment raamstickers
  • oersterke CA snellijm
  • ontvetterdoekje
  • schuurpapier
  • zes vinyl handschoentjes
  • montagehandleiding

Daarnaast vind je in het pakket ook een leaflet met daarop de uitleg hoe je jouw apparatuur kunt registreren in de app ‘Stop Heling’.

Bestel vandaag nog de Stop Diefstal set en maak het de boeven niet te makkelijk!

Gepersonaliseerde labels

In dit pakket zitten gepersonaliseerde labels. Deze labels kunnen niet zomaar worden verwijderd, zonder de apparatuur te beschadigen. Let op: De beste plek om de labels op te plakken is de kunststof behuizing om het scherm of op de achterkant van het apparaat, zodat de werking van het apparaat niet wordt beïnvloedt.

Door deze labels op de apparatuur te plakken, zijn de apparaten beter te traceren en dus minder makkelijk door te verkopen. Het is vooral een preventieve maatregel. Door stickers op deuren, ramen en apparatuur wordt een waarschuwing afgegeven aan kwaadwillende.

Volg de instructies uit onderstaand filmpje om jouw apparatuur ook te beschermen tegen diefstal en heling. 

 

 

 

 

 

<iframe allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/48qvET98fVg" title="YouTube video player" width="560"></iframe>

 

Deze campagne, genaamd ‘Stop Diefstal’ is tot stand gekomen op initiatief van Cumela en is in samenwerking met onze collega’s van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland tot stand gekomen. Ook onze collega’s van Platform veilig ondernemen Limburg en Midden-Nederland zijn deelnemer.

Bescherm je apparatuur

Bestel vandaag nog de Stop Diefstal set en maak het de boeven niet te makkelijk!

Terug
camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
HIC

HIC (High Impact Crimes)

High Impact Crimes (HIC) is een verzamelnaam voor ernstige geweldsmisdrijven zoals woninginbraak, overvallen, straatroof, zware mishandeling, moord of doodslag. Deze delicten hebben veel overeenkomsten zowel qua aard als qua dadergroepen en aanpak. Ook zijn er een aantal maatregelen die je zelf al kunt nemen om dit soort misdrijven te zoveel als mogelijk is te voorkomen. Je vindt hier ook meer informatie over onder andere de rol van de gemeente en wat slachtofferhulp doet.

Lees meer