PVONH
PVONH

Veiligheid horeca

Duurt 2 uur fysiek / 1 uur online Training wordt gewaardeerd met een 8
Min. 15 deelnemers

Met ondernemers opgezet

De trainingen zijn aan de praktijk gerelateerd. Dit zorgt ervoor dat de trainingen goed aansluiten op de behoefte van het bedrijfsleven. Deelnemers aan een training kunnen zich beter identificeren aan de problematiek. 

Veiligheid horeca PRO 

Gerichte inzet op de aanpak van uitgaansgeweld en preventieve voorlichting. Het gaat veelal om trajecten waarin het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) samen met de horecabranche activiteiten wil inzetten. Hoe werk je bijvoorbeeld goed samen met de politie en hoe herken je drugs gerelateerd gedrag. Hoe pak je dat aan? 

Werkwijze en aanpak 

  • Portier- en private veiligheidsdiensten
  • Gemeente of politie
  • Op locatie
  • Min. 15 en max. 30 deelnemers
  • Aanvraag via het contactformulier
  • Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) neemt contact op

Agenda

Er zijn geen trainingen beschikbaar

camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
HIC

HIC (High Impact Crimes)

High Impact Crimes (HIC) is een verzamelnaam voor ernstige geweldsmisdrijven zoals woninginbraak, overvallen, straatroof, zware mishandeling, moord of doodslag. Deze delicten hebben veel overeenkomsten zowel qua aard als qua dadergroepen en aanpak. Ook zijn er een aantal maatregelen die je zelf al kunt nemen om dit soort misdrijven te zoveel als mogelijk is te voorkomen. Je vindt hier ook meer informatie over onder andere de rol van de gemeente en wat slachtofferhulp doet.

Lees meer