PVONH
PVONH

Nieuwe talkshow met Anniko van Santen

De ondernemer draait door op 21 juni

Het zal je overkomen. Lastige klanten en gasten in jouw bedrijf. Er is een flinke toename van het aantal winkeldiefstallen in 2023. Met één van de koplopers Noord-Holland met een toename van 60% in het Randstedelijk gebied. Het aantal meldingen van agressie nemen ook toe. Raakt het jou? Hoe hou jij het veilig voor jouw medewerkers en de andere gasten en klanten in jouw winkel, jouw kroeg en op jouw terras komende zomer?

Door jarenlange ervaring in het tv-programma "opsporing verzocht" is Anniko goed bekend met de gevolgen van criminaliteit. Zij gaat live in gesprek met ondernemers, politie en bestuurders over de gevolgen van criminaliteit met hoge impact in de persoonlijke sfeer van de ondernemer en zijn medewerkers.

Live op 21 juni 2023 van 19.10 tot 20.00

Zet in je agenda of meldt je nu direct aan.

Voor je het weet onderneem je veilig

PVO Noord-Holland is een samenwerking tussen ondernemers, politie, OM en lokale overheden. Wij erkennen dat ondernemers voor dilemma's staan bij het nemen van maatregelen om weerbaar te zijn tegen criminaliteit. Daarom helpen wij hen veilig te ondernemen waarbij we rekening houden met de impact voor de bedrijfsvoering. Dat doen wij door kosteloos voorlichting, bijeenkomsten en trainingen aan te bieden.

Ontdek wat wij in Noord-Holland organiseren op onze activiteitenpagina

 

Laatste nieuws

Handtekening onder nieuw convenant voor…

05 jun 2023

Onder regie van Platform Veilig Ondernemen (PVO) Noord-Holland is vandaag een nieuw convenant getekend ter bevordering van samenwerking en veiligheid binnen bedrijventerreinen in…

Algemeen

PVO Noord-Holland ontwikkelt…

15 mei 2023

Misbruik van vakantieparken voor criminele activiteiten – een vorm van zogeheten ondermijning – is een probleem. Uit onderzoek blijkt dat op deze locaties regelmatig…

Awareness Ondermijning

In 2022 2,2 miljoen Nederlanders…

11 mei 2023

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft vandaag cijfers bekendgemaakt op basis van het onderzoek Online Veiligheid en Criminaliteit 2022 wat van augustus tot en met…

Cybercrime
camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
HIC

HIC (High Impact Crimes)

High Impact Crimes (HIC) is een verzamelnaam voor ernstige geweldsmisdrijven zoals woninginbraak, overvallen, straatroof, zware mishandeling, moord of doodslag. Deze delicten hebben veel overeenkomsten zowel qua aard als qua dadergroepen en aanpak. Ook zijn er een aantal maatregelen die je zelf al kunt nemen om dit soort misdrijven te zoveel als mogelijk is te voorkomen. Je vindt hier ook meer informatie over onder andere de rol van de gemeente en wat slachtofferhulp doet.

Lees meer