PVONH
PVONH

Ontbijten met de burgemeester

Geef je nu op  

In de Week van de Veiligheid schuiven we aan de ontbijttafel met ondernemers, winkeliers en bestuurders. Tijdens het ontbijt kun je je laten inspireren door een interessante spreker, krijg je handvatten hoe om te gaan met cybercriminaliteit of geweld. Laat de gelegenheid zeker ook niet voorbij gaan om te netwerken.

- De inloop is om 07.30 uur, start om 08.00 uur
- Aanmelden [ gratis ] gaat via [email protected]

09 okt. Heemskerk - adres & programma
10 okt. Haarlemmermeer - adres & programma
11 okt. Hoorn - adres & programma
12 okt. Zaanstad - adres & programma
13 okt. Heiloo - adres & programma

Vermeld uw naam, telefoonnr en gemeente in de mail: [email protected]

Drugslabs, zintuigen en ondermijning

Wees je bewust en kom naar de roadshow van het ondermijningsteam dat vanaf september 2023 naar diverse bedrijventerreinen in Noord-Holland komt.

Laat je informeren over de speciaal ontwikkelde trainingen en workshops die zowel online als op locatie worden aangeboden. Ook is er gelegenheid om een mobiel nagemaakt synthetische drugslab te bezoeken, waar ondernemers en hun medewerkers kunnen leren hoe zij signalen van ondermijnende criminaliteit kunnen herkennen.

Geef je op voor een exclusief bezoek aan een "drugslab". Voor de dagen en locatie ga je naar: https://www.pvonh.nl/roadshows

Voor je het weet onderneem je veilig

PVO Noord-Holland is een samenwerking tussen ondernemers, politie, OM en lokale overheden. Wij erkennen dat ondernemers voor dilemma's staan bij het nemen van maatregelen om weerbaar te zijn tegen criminaliteit. Daarom helpen wij hen veilig te ondernemen waarbij we rekening houden met de impact voor de bedrijfsvoering. Dat doen wij door kosteloos voorlichting, bijeenkomsten en trainingen aan te bieden.

Ontdek wat wij in Noord-Holland organiseren op onze activiteitenpagina

 

Laatste nieuws

Aftrap roadshows ondermijning

26 sep 2023

Het Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland bezoekt in het laatste kwartaal tientallen bedrijventerreinen om ondernemers te helpen criminaliteit aan te pakken.

Awareness Ondermijning

Stop Diefstal pakket ook aan te vragen…

10 aug 2023

Heb je kostbare hightech apparatuur voor bijvoorbeeld grondverzet en/of landbouw, dan kun je deze nu markeren en registreren. Op die manier maken we het in Nederland minder…

Algemeen

Cybercrime presentatie door Maria Genova…

02 aug 2023

In samenwerking met de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen en parkmanagement Waarderpolder organiseren we voor alle bedrijven in de Waarderpolder een gratis lezing over cybercrime…

Cybercrime
camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
HIC

HIC (High Impact Crimes)

High Impact Crimes (HIC) is een verzamelnaam voor ernstige geweldsmisdrijven zoals woninginbraak, overvallen, straatroof, zware mishandeling, moord of doodslag. Deze delicten hebben veel overeenkomsten zowel qua aard als qua dadergroepen en aanpak. Ook zijn er een aantal maatregelen die je zelf al kunt nemen om dit soort misdrijven te zoveel als mogelijk is te voorkomen. Je vindt hier ook meer informatie over onder andere de rol van de gemeente en wat slachtofferhulp doet.

Lees meer